Direktlänk till inlägg 15 september 2009
Vi hr bestämt oss för att lära oss hur röken fungerar och hur man bär sig åt för att röka diverse olika matvaror. Denhär gången blev det en lax som åkte in i röken.
Vi har kommit underfund med att det är viktigt att hålla en jämn temperatur. Det är just det som dessa två herrar pysslar med på parkbänken - de håller koll på termometern på rökens vägg och reglerar temperaturen med att öppna eller stänga till en liten luftlucka. Åsså dricks det så klart öl under tiden - för viktiga jobb måste man ju vara alert och ha koll på kroppens vätskenivå såna här fina varma höstdagar.
Laxen blev riktigt god - nästa rökning blir nog kött av något slag.
Hej på er, det var längesen nu. Det beror på att jag suttit och kurat så långt från mänskligheten som möjligt, jag började lukta väldigt illa nu på slutet. Så igår hände det: det nya duschrummet blev klart att börja användas. Vi har toa och dusch...
Ja, inte vad de lovar i alla fall. Som ni ser kan jag ju åtminstone få en uppkoppling som duger till att skriva detta lilla inlägg. Bilder då?? Nä nä! Vet inte riktigt vad jag ska göra för att det hela ska bli bättre. Ringde Telias support idag. Då f...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 | 6 |
||||
7 |
8 |
9 | 10 | 11 |
12 | 13 |
|||
14 | 15 | 16 |
17 | 18 |
19 |
20 | |||
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 |
|||||||
|