Alla inlägg den 7 juli 2010

Av Sarah Elise - 7 juli 2010 22:46

Flera dagar med kalasväder - lika ovanligt som härligt!


Alex, J och lille Malte har kommit för att stanna här några dagar. Det första vi gjorde var att ställa iordning plaskepoolen Malte fått av Dina. Han skvätte runt lite lätt men sen klev han ur och gick på barfota upptäcksfärd på det vassa gruset, vilket inte tycktes beröra honom det allra minsta.


Senare skulle även de vuxna bada, men då fick det minsann bli sjön, så vi knallade ner dit och jag skulle sitta och gosa med Malte när de andra simmade, dök och bar sig åt. Malte nöjde sig minsann inte med min famn, han ville också bada i sjön. Först flämtade han något när han fick koll på temperaturen, 22 grader, men sen tyckte han det var mysigt att bada med morfar, eller papous som vi kallar honom.


      


Sen gällde det att få Malte varm igen, frottering med tjock handduk, blöjor och kläder, sen vandrade vi tillbaka hem de 104 metrarna igen.


Då minsann, då passade plaskepoolen och den lille gossen kastade sig i direkt med blöjor och kläder och trivdes mycket bra med det. Fotografen hann dock inte med tyvärr.


Sen var det dags för mat, hemlagad pyttipanna och därefter fick vi kaffe och hembakad chokladtårta. Sen fick inget mer hända för det är ju fotbolls-vm gubevars! Lagom till matchen fick vi vattenmelon, den satt som en smäck i värmen.


Ovido - Quiz & Flashcards