Alla inlägg den 10 juli 2010

Av Sarah Elise - 10 juli 2010 23:54

Ja det är vad som gäller nu; jordgubbar direkt från egen täppa, blåbär direkt från skogsbrynet, 23-gradigt badvatten i sjön. Nu är det verkligen svensk sommar när den är som allra allra bäst!


Malte har fått en sandlåda, se så glad han blev när han hittade sina fötter:


Jordgubbarna går ner lätt som en plätt. Han plockar även själv men skiljer varken på kart eller mogna bär. Blom och blad verkar också vara gott, kanske ska man testa nån dag.

   

Lite purken tycks han dock ha blivit när han inte bjöds som samma drink som vi andra fick när pappa J var barman. I brist på ljus rom fick mörk duga, men det blev inte lika gott. Läskande var den i alla fall - vi hade 29 grader idag.

   

Just de hela 29 grader var det trots att solen inte gassade på från klarblå himmel utan det var lite moln här och där som skuggade av och till - skönt att kunna slänga av sig kläderna tyckte Malte.

   

J och Alex var en vända till storstan och handlade hem lite mat, för övrigt gjorde vi inte många knop här hemma. Jo förutom pappa då som inte kunde hålla sig still; lekte han inte med Malte städade han på "bakgården".


Det blev tacos till middag och fotboll till dessert.


  

Ovido - Quiz & Flashcards