Direktlänk till inlägg 20 juli 2010

Varning för shopping med Vickan!!

Av Sarah Elise - 20 juli 2010 22:20

Vickan och jag hade bestämt att fördriva en dag i Birsta shoppingcentrum i Sundsvall så vi kom från varsitt håll och träffades där 10.30 dvs strax efter att butikerna slagit upp sina portar.


Jag måste ha frukost sa Vickan, en räkbomb här på fiket intill brukar jag alltid börja med. Fint, dethär börjar bra tyckte jag.


Sen började det:

Ikea - köksavdelningen. Försökte fördriva tiden, i väntan på serviceminded personal ,med att rita upp köket i Ikeas Home Planner. Efter ganska exakt en timme var det vår tur att bli expedierade. Sen gick det på räls på köksavdelningen.

Vidare ner på avdelningen för mattor: nej inte den, nej inte en sån, nej den färgen kommer inte att funka, nej den är för billig, nej den är för dyr var Vickans kommentarer.

Vidare på avdelningen för lampor: ok denhär tar jag, och denhär! Två taklampor på bara 10 minuter. Bravo Vickan!

Min princip är "inget besök på Ikea utan besök på fyndhörnan". Där hittade jag ett litet "drinkbord" att placeras vid röken. Det tar tid att röka t ex en hel lax, och röken kräver passning, passarna kräver drinkbord.

Bauhaus - avdelningen för kakel och klinker: V behövde klinker för hallen och det skulle vara små plattor, helst 10x10. Nä inte den, nä den är för mörk, nä den är för ljus, nej inte svart, synd att denhär stora inte finns i mindre plattor. Inget där alltså.

K-Rautas kakelavdelning: nä inte den och inte den. Nä den är för stor etc.

Tillbaka till Bauhaus: efter koll med Daniel - närå det behöver inte vara små plattor, stora funkar också! Så det blev bara att börja om och speja på större plattor. Nej den är för gul, nej den är för grå, nej den är för tråkig. Men kolla denhär! Stora stora plattor i polerad sten, nästan spegelblanka, kostade minst 3 skjortor och en undertröja. Koll med Daniel, ja dom ska vi ha! Slut i lager!

Ok sa Vickan, nu måste jag ha mat!

Letade rätt på en kina-restaurang och gluffade i oss och då hade hon fått shoppinglusten tillbaka och tvingade in mig på Ikeas mattavdelning igen. Men inget passade nu heller trots en mätt mage.

Mellan dessa strapatser hade vi även varit på Cervera där hon faktiskt köpte nåt; en bra stekpanna! Vi var till Apotek, Leksaksbutik, Bokhandel, Skivaffär, ja you name it.

Tack för att butikerna stängde 20.00 annars hade vi varit kvar där ännu! Men nu är vi återbördade till våra respektive hem och jag är så mör så mör!


 
 
viktoria

viktoria

20 juli 2010 23:12

Äsch då.. de där va väl ingen match :S haha, Jag kom ju hem med lite grann i alla fall :P
Daniel hälsar här "nu vet du varför ja skickar iväg henne me andra" haha.
Jag e rätt kräsen juuu, vill inte ha en massa skit, skare va så skare va och ropar de inte på mig så fåreva ;)
Men vi försöker igen snart ;) haha puss mor och tack för en trevlig dag och ett nästan 10 timmar långt träningspass =)

http://www.viktoriafrolund.wordpress.com

 
Dina

Dina

22 juli 2010 02:41

Ja, det låter som om du var ute med din dotter... Miniyou! :-)

http://www.dinasblogg.bloggplatsen.se

 
Erik Sjödin

Erik Sjödin

23 juli 2010 13:10

Hej

Har läst igenom många månader av ditt bloggande, riktigt intressant med all text och foton.
Hittade sidan när jag googlade på cypern.
Ha en skön sommar
Cheers

http://eriksjodin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lyx

Av Sarah Elise - 8 juni 2012 07:02

Hej på er, det var längesen nu. Det beror på att jag suttit och kurat så långt från mänskligheten som möjligt, jag började lukta väldigt illa nu på slutet. Så igår hände det: det nya duschrummet blev klart att börja användas. Vi har toa och dusch...

Av Sarah Elise - 15 maj 2012 08:55

Nu har vi startat projektet; bygga ett ordentligt duschrum.   Vi har rivit innerväggar och innertak och ringt rörmokaren som kom för att se vad vi ville ha gjort. Snabbt blev vi nedstämda när han sa att även golvet måste rivas så att han kan stå...

Av Sarah Elise - 13 maj 2012 10:34

Det var hektiskt! Allt skulle hinnas med. Hälsa på vänner, uträtta "ärenden" och shoppa lite samt även hinna träffa barn och barnbarn (inte nödvändigtvis skrivna i prioriteringsordning).   Det mesta ställdes på högkant då Alex gräsmatta levererad...

Av Sarah Elise - 13 maj 2012 10:18

Det är ju drygt 2 veckor sedan vi åkte hit till kalla nord, men på grund av bl a lite bekymmer med internetuppkopplngen har jag ju inte kunnat dela med mig av bilderna på blommorna som vi sa adjö till. De hade vänligheten att slå ut i full blom strax...

Av Sarah Elise - 11 maj 2012 23:04

Ja, inte vad de lovar i alla fall. Som ni ser kan jag ju åtminstone få en uppkoppling som duger till att skriva detta lilla inlägg. Bilder då?? Nä nä! Vet inte riktigt vad jag ska göra för att det hela ska bli bättre. Ringde Telias support idag. Då f...

Ovido - Quiz & Flashcards