Alla inlägg under augusti 2009

Av Sarah Elise - 22 augusti 2009 16:14

Totis har kämpat med en stor grushög de senaste dagarna - har redan glömt om den var på 10 eller 20 ton, men det lär väl visa sig på fakturan.


För att fixa till parkeringsplatsen vid vårt lilla hus behövde han förutom grus även ett par slipers. De visade sig vara alltför tunga för manuell hantering. Fiffige Totis kom ju på att de kunde bogseras med bil istället.


J anslöt sig till sin lilla familj bestånde av Alexandra och Malte.


Som pricken över i för dagen tog Kyriakos Yiannou en silvermedalj för sina insatser i höjdhopp. 232 cm tror jag han hoppade - utan käpp dessutom!



Av Sarah Elise - 20 augusti 2009 23:34

Idag skulle vi - efter att Malte badat och gjort sig extra fin - åka till Febe och Bosse som bor två skogar ifrån oss - och som för övrigt hade besök av en brunbjörn i trädgården i fredags, spår fanns ännu kvar för oss att betitta.

På väg dit passerades vi av en vildvittra! Den kom och flög över oss helt lågt över bilen och flög sedan i vår färdriktning sådär 300 meter sen satte den sig i ett träd och väntade in oss. När vi var helt nära - så jag nästan hann att fotografera den - flög den iväg igen ytterligare ca 300 m. Sådär höll den på och retade oss fyra/fem gånger. Helt konstigt var det. Synd att den inte kunde fångas på bild.


Av Sarah Elise - 20 augusti 2009 10:03

I skrivande stund har jag två fina barnbarn - ett tredje kommer om några få veckor.

Denhär veckan har jag ynnesten att få ha min dotter Alexandra och barnbarnet Malte hos mig här i Norrlandsskogen.

Lille Malte är väl en goding eller hur? Så ljuvligt att få vakna på morgonen och få ha honom för mig själv nån timme eller två innan Alexandra vaknar så det blir ordning på torpet igen.

Av Sarah Elise - 19 augusti 2009 22:02

Hej alla bloggläsare - kul att just ni hittade hit. Så klart ni gjorde - SarahElises blogg är från och med nu er favvo!


Förstår att ni båda har stora förväntningar  och jag lovar att försöka att inte göra er besvikna.


Massor av bilder kommer att publiceras här - så snart jag lärt mig hur man gör. Hav tröst mina kära båda vänner - om ni båda orkat läsa ända hit.


Nu ska jag lära mig det!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards