Alla inlägg under februari 2011

Av Sarah Elise - 1 februari 2011 22:20

Nu är det helt klart: Svante är en honkatt! Därutöver beter hon sig mycket slampigt! Vi är mycket besvikna på hennes uppförande, det speglar verkligen inte den uppfostran vi försökt ge henne.


Vi har talat vänligt till henne och vi har förmanat och talat om ansvar etc med att skaffa barn. Vi har sagt till henne att hon är på tok för ung för att bilda familj, vi menar att vid bara 8 månaders ålder är man helt enkelt inte mogen för det.


Hon lyssnar inte! Hon bryr sig inte!


Hon lägger upp sig ute på trottoaren och åmar sig. Hon är så till sig att hon knappt kan gå normalt. Ikväll blev hon påsatt av en stor svartvit hanne medan två andra hannar stod i kö och väntade på sin tur. Pappa jagade bort dem med en skurkäpp - men vad hjälper det, Svante kommer ju att vara ute och slampa hela natten för vi har inte sett röken av henne sedan kavaljererna jagades iväg. Hon sprang efter dem!!


På förmiddagarna ligger hon och sover, djupt djupt, för då är hon alldeles slutkörd efter nattens övningar. Hon bryr sig inte ens om att äta.


Så många kattgubbar som passerat henne de senaste dygnen så är hon garanterad gravid - men det får hon ta ansvar för själv!


Ovido - Quiz & Flashcards