Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Sarah Elise - 15 februari 2011 11:01

Idag var Birgit o jag på promenad vid Aiya Saranda, den lilla kyrkan i berget. Vi skulle plocka Neapel-lök men vi kom sådär 1 vecka för tidigt. Anemoner fanns det däremot gott om så vi kom hem med varsin bukett. Orkideer fanns det också gott om, fast de får man ju inte plocka.

        

Ni som gillar blommor och blader - här kommer en bild på en Kamelia som Birgit planterade i sin rabatt härom veckan. Den ser ut att trivas:

  

Av Sarah Elise - 15 februari 2011 10:55

Torsdag eftermiddag bjöds det på middat i Ayia Napa. Först en ouzo på deras gigantiska veranda och sen burgundisk köttgryta i köket.

    

Som synes på bilderna var det sen eftermiddag och solen började avta - lite med hjälp av molnen som fick för sig att samlas över oss just när vi kom. Så det var bara att kliva inomhus in i värmen. Gott och trevligt hade vi.

Av Sarah Elise - 15 februari 2011 10:53

Första försöket med vuxenstorlek. Är helt nöjd med den faktiskt. Bilden inte riktigt till tröjans fördel men jag skyller på underlaget igen.

  

Av Sarah Elise - 15 februari 2011 10:49

Stickad i ullgarn som förbehandlats så den går att tvätta som "vanliga" tröjor. Blev kanske lite bättre än vad bilden visar - jag skyller på att den inte låg riktigt platt när jag tog bilden.

  

Ovido - Quiz & Flashcards