Alla inlägg den 22 april 2012

Av Sarah Elise - 22 april 2012 20:47

Igår kom grannens lilla Palina inknallande när jag stod och lagade mat. Hon höll handen framsträckt och knuten om några grässtrån.


I tron att hon ville ge mig några strån att sätta i vas, sken jag upp och välkomnade henne på den lilla ryska jag kan; dvs "jassou Palina!"


Så kom hon närmare och jag såg att stråna rörde sig!


Min vana trogen när det gäller kryp med många ben skrek jag så klart rakt ut, hötte med armar och ben (Dina, jag behöll kläderna på!) till Palinas stora förtjusning. Hon skrattade och jag backade och var på väg in i badrummet när hennes mamma kom till undsättning samtidigt som hon sa "it was your husband's idea". Visst, vems annars?


Palina hade alltså kommit inknallande med världens största och äckligaste bönsyrsa! Den var sådär 12-15 cm lång och hade långa framben som den rörde hela tiden.


Paling gick ut på verandan och tyckte det hela var skitkul och kom in och jagade mig med den äckliga varelsen om och om igen. Hon till och med gjorde antydningar att hon skulla slänga den på mig. Hemska tanke!


Han som kläckte idén fick vackert lura kräket av Palina och ta det ut på gatan. Måtte en bil köra över den direkt!


Idag kom hon och hälsade på igen - då hade hon en plastburk med tättslutande lock, tack och lov, och i den fanns två äckliga bönsyrsor. Hon hade dock vänligheten att inte öppna burken.


Av förklarliga skäl finns inga bilder på krypet!

Ovido - Quiz & Flashcards