Alla inlägg den 2 april 2012

Av Sarah Elise - 2 april 2012 09:17

Pernilla ringde precis när vi firat Birgit färdigt. Hej, sa jag, trodde du redan var i luften. Nä, sa Pernilla, kommer nog inte upp i luften alls idag, mitt pass har gått ut!


Trodde så klart att hon skämtade med mig aprillo - men det visade sig dessvärre att det var dagens sanning. Hon stod på flygplatsen i Oslo, på väg hit, och vid incheckningen hade hon stoppats för passet hade gått ut redan i februari i år, inte 2014 som Pernilla hade för sig.


Sånt händer ju ibland, och då brukar man kunna få ett snabbpass på flygplatsen, men i Norge är ju Pernilla utlänning så den möjligheten fanns inte.


Ingen annan form av legitimation hade hon heller eftersom hon för någon vecka sedan blev bestulen på sin plånbok...


Ja vad gör man, jo försöker ordna ett nytt pass på rekordtid - i påskveckan! Tvivlar på att det går, men hoppas naturligtvis.



Av Sarah Elise - 2 april 2012 09:14

Birgit fyller år 1 april - varje år - och bjuder då på tårta och champagne!


 

Ulla och Arnold var också där och grattade och lille Viktor (snart 2 meter nu) kom också och kramade om sin gamla mor som nu blev pensionär på riktigt.

       

Av Sarah Elise - 2 april 2012 09:09

Birgit åker hem imorron så härom kvällen bjöd hon Lynette, Catherine och mig på ost o vin nere i Rödan. Många goa skratt blev det, men lite svårt att hänga med i språket är det ibland när de "riktiga utlänningarna" bräkte på i sina dialekter från Australien och Texas.

 

Ovido - Quiz & Flashcards