Alla inlägg den 19 januari 2011

Av Sarah Elise - 19 januari 2011 21:27

Onsdagar om vädret tillåter är det marknad i Ayia Thekla. Vädret tillät verkligen idag, solen sken från klarblå himmel så vi mötte upp med Kenneth o Christel, Micke o Gunilla där (strax utanför Ayia Napa).


Vi lallade runt och tittade på både gammalt och nytt. Själv köpte jag 3 (helt obegagnade) läppstift ā 1 euro. Ett fuxsiafärgat, ett läppfärgat och ett knallrött. Fynd tyckte jag i alla fall.


Gubbarna gick ner till vattnet för av nån anledning var de inte på köphumör.


Strandrestaurangen var öppen så vi satte oss där till slut och fick en lätt lunch; beefburger & chips. Helt värdelöst, helt smaklöst! Varning för den syltan. Var där förra året också säger Birgit och det var urdåligt redan då - det hade jag förträngt.


  


Det enda positiva med stället var själva läget och vädret och att en påfågel knallade runt bland borden och pickade i sig några smulor här och där. Pelikaner har jag träffat på restauranger här på ön tidigare men faktiskt aldrig tidigare en påfågel.


  


När vi väl gett upp i försöken att äta maten vi beställt kom Christel med den glada informationen att hon hade nybakade hembakade munkar att bjuda på om vi hade lust att åka hem till dem. Så klart hade vi det! Goda munkar var det!


Ja, så lätt tar man kål på en onsdag!


Ovido - Quiz & Flashcards