Alla inlägg den 6 mars 2010

Av Sarah Elise - 6 mars 2010 17:55

och inget särskilt har hänt mer än att ordningen återställts såtillvida att Karin kommit tillbaka hit från en tripp till Gävle och idag kom även Kenny efter en Vällingby-utflykt.


Våren är verkligen på gång nu. Det blommar så man får ont i ögonen ibland; mimosa, Lazarusprästkragar, vild gladiolus, vallmo med mera med mera.


Förkylningen jag släpat runt på har också börjat ge sig, nu är bara torrhostan kvar.


Kusin Dimitrakis hörde av sig härom dagen och ville att vi skulle kolla upp lite i närområdet för han var intresserad av en sommarbostad. Igår tog vi en runda och kollade lite. Själv fastnade jag för några hus med blå "kanter". Det såg så söta ut där de låg i en liten grupp med bara blommande gärden och så havet i närheten.

Vi kollade och skrev upp adresser och telefonnummer etc och idag ringde vi honom för att säga att vi kollat och hade lite objekt ifall han ville komma och titta. Då var han redan här! Och hade fastnat för några hus mede blå "kanter" som såg så söta ut där de låg i en liten grupp med bara blommande gärden och så havet i närheten. Vilken slump va! De skulle åka hem och krossa spargrisen. Hoppas de hamnar här "hos oss".


Det har varit rätt mycket av kolla hus de senaste dagarna och idag kollade vi Kyprianas hus för att se hur mycket som hänt sedan vi kollade senast, dvs för ett år sedan. Inte så mycket hade hänt faktiskt. Klinkergolven var lagda och trappen till övervåningen hade klätts med marmorskivor. Annars är det mycket kvar innan inflyttning - fast jag tror inte K är särskilt lessen för det, de har ju full service när de bor med föräldrarna!!

Såhär ser det i alla fall ut just nu:

  

Det blir säkert bra när det är färdigt.


Har jag förresten sagt att freesiorna blommar också?:

  

På internet kan vi uttyda att det är nollgradigt i vår lilla sommarstuga i Hälsingland just nu. Låter ju skönt på sätt och vis - men snön på taken blir ju bara tyngre och tyngre ju varmare det blir. Undrar om taken håller - det lär ju visa sig. Medger att jag sover lite dåligt om nätterna nu.






Ovido - Quiz & Flashcards