Alla inlägg den 21 maj 2010

Av Sarah Elise - 21 maj 2010 09:26

För att komma ur isoleringen i skogen behövs en extra bil som ska rulla över sommaren. Blocket! Hittade en fin Mazda som var nybesiktad utan anmärkning och dessutom var den skattat till och med oktober - perfekt. Som grädde på moset hade den även dragkrok, skulle ju vara perfekt att köra byggmaterial med. Vi behöver ju material till snickarboden och för inredning av friggan. Ett enda fel stod det om i annonsen; centrallåset fungerar ej.


Priset var mycket lagom så jag ringde och gjorde upp om att komma och titta på den igår kväll. Pappa kollade däck, dom var acceptabla, lite lite rost, men hela framrutan var spräckt rakt över på både längd och bredd. Så tyvärr var det bara att backa. Lämnade Mazdan och åkte hem i ogjort väder. Väder ja! När vi kom tillbaka hem till skogen hördes åskan mullra långt bort. Tog in tvätten som hunnit bli torr, och när jag vek ihop det sista badlakanet öppnade himlen sig. Vilket ösregn och vilket åskväder! Det slog gnistor ur kontakterna, allt blev kolsvart för att plötsligt lysa upp igen. Det knäppte i proppskåpet och i några kontakter varje gång blixten gjorde natt till dag. Hu va läskigt!


Tur att Mazdan inte var nåt för oss - för då hade vi ju kommit hem senare än vi gjorde och då vete sjutton om datorn hade stått pall för åskan. Nu var vi ju hemma och drog ur alla "viktiga" apparaturer.


Inget ont som inte har nåt gott med sig.



Ovido - Quiz & Flashcards